torstaina, lokakuuta 01, 2009

Syyskuu hurahti

Syyskuu oli ja meni onneksi aika lämpimänä ja pääasiassa kuivana.
6.9. tosin sateli, kun päivä kului kisatöissä syyskaboissa Purinalla ja ATD:n radat juostiin ulkona. Päivän ohjelmassa oli myös russeleiden agilitymestaruuskisa, jossa osallistujia oli mukavasti ja taso oli kova.

17.-22.9. oltiin Helin kanssa katsomassa jälleen aglityn MM-kisoja, tällä kertaa Itävallassa Dornbirn nimisessä pikkukaupungissa. Me tosin asuimme Bregenzissä reilun 10 km:n päässä kisapaikasta Bodenseen rannalla. Matkakuvat ja muistelot tulevat matkablogissa.


Suomalaisia kannustusjoukkoja tuntui olevan kisapaikalla ennätysmäärä, sanoisin lähes 100. Kisapaikka oli luonnonolosuhteiltaan hieno, korkeiden vuorten ympäröimä. Valitettavasti sumu häiritsi kuvaamista ja täydellistä maisemanautintoa. Koiratarvikekauppiaita oli paikalla taas runsaasti ja Ruska sekä Metka ja Vinha sekä Jymy saivatkin runsaasti tuliaisia.
Suomelle tuli mahtavaa kisamenestystä. Medijoukkue sai kultaa lauantaina............ ja mineissä juhlittiin sunnuntaina yksilökisan kultaa :)
Radanrakennuksen aikaan saivat halukkaat mennä tanssimaan edellisistä vuosista tuttuun tapaan "kuviotansseja" radan reunalle. Suomalaisedustuskin oli laadukas.
Sunnuntai-iltapäivän palkintojenjaossa saivat mestarimme raikuvat suosionosoitukset ja myös MM-jääkiekosta tutuksi tulleen hoilotuksen "Suomi on uusi maailmanmestari.. maailmanmestari... jne. "
MM-kisoissa kiinnstaa tietysti Suomen menestyksen lisäksi russeleiden menestys. Italian pronssille tulleessa minijoukkueessa juoksi kaksi russelia. :)
Kuukauden viimeisenä viikonloppuna kisatiin Helsingin seudun kennelpiirin agilityn piirinmestaruudesta. Kisojen vetovastuussa oli ATD vaikka työntekijöitä toki oli tarkoitus olla kaikista piirin seuroista - ei ollut. Meiltä ylitoimitsijana oli Elisa, mutta koska hänellä ei vielä ole toimitsijakorttia luki nimeni ylitoimitsjana. Asia tietysti aiheutti stressiä. Kaikki sujui loppujen lopuksi aika mukavasti, mitä nyt puuttui tärkeitä työntekijöitä ilmoittamatta, ajanotto- ja kuulutuslaitteista katkesi sähkö kesken kaiken hetkeksi ja kuuluuslaitteita ei meinattu saada aamulla toimimaan (olin kuuluttajana).
Nyt ei ole vähään aikaan mitään stressattavaa koiraharrastuksen suhteen, töissä on sitäkin enemmän, sillä uusi varausjärjestemä otetaan käyttöön kesätuotannon tullessa myyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti