lauantaina, joulukuuta 13, 2008

Onnistuukohan blogin pitäminen?

Olen jo muutaman vuoden pitänyt erilaisia valokuvablogeja, mutta kokeillaan nyt kirjoittaa muistiinpanoja arkipäivänkin tapahtumista.

Täksi päiväksi oli alkujaan tarkoitus varata pöytä ravintola Töölönrannasta, jonne sain tarjouksen: buffetateria 2 yhden hinnalla. En kuitenkaan tehnyt varausta ajoissa ja niinpä jäimme sohvanvaltaajan kanssa ilman pöytää. Varaus on nyt tehty sunnuntaille 21.12. Tänään olisi ollut pieni syykin yhteiseen ateriaan sillä 13.12.1974 sanoimme "tahdon" Fredrikinkadulla Tennispalatsin talossa silloisessa Helsingin Maistraatissa.

Mukavaa ohjelmaa oli kuitenkin tarjolla täksikin päiväksi. Pääsin Erjan ja Mimmin kyydissä Kirkkonummelle epävirallisiin agilitykisoihin Metkan kanssa. Metkan motivoinnissa agilityyn on ollut hiukan ongelmia, mutta syksyisen sterilisaatioleikkauksen jälkeen agility on alkanut kiinnostaa Metkaakin.

Tämä oli ensimmäinen epävirallinen kisa, johon osallistuimme tosimielellä. Kävimme tosin kesällä 2007 agirodussa ja HAU-openissa. Ei olisi pitänyt käydä, sillä Metka ei ollut valmis kisaamaan ja niitä traumoja on nyt paranneltu reilu vuosi. Tänään tehtiin 20 estettä ajassa 63,90. (Nopein aika oli 38,65) josta käyrässä putkessa kului melkoisen kauan ja Metka oli jo palaamassa tulosuuntaan, kunnes sain sen houkuteltua putken oikeasta päästä ulos. Yhdessä kohdassa Metka bongasi oma-aloitteisesti A:n ja oli jo irtoamassa sinne, kunnes sain sen käännettyä suoritusvuorossa olevalle putkelle. Viimeisellä aidalla Metkan kuonon pää kerkesi ylittää aidan vieressä estelinjan ja siitä tulokseksi 5. Sijoitus 7:s ja osallistujia oli 21.
Homma oli jo aivan agilityä. Hypyt olivat kuulemma tosi korkeita, joten nyt on aloitettava perushyppytreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti