sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2009

Vinhan kanssa kisaamassa

Talvikauden viimeinen agilitytreeni vietettiin katsellen videoita, joita oli kuvattu kauden alussa ja lopussa. Hauskaa riitti.
Torstaina kävimme Hakunilassa epävirallisissa kisoissa. Menin Vinhan kanssa mölliradan kahteen kertaan. Se varasti törkeästi lähdössä molemmilla kerroilla. Jäin heti alussa pahasti jälkeen ja seurauksena oli ensimmäisellä radalla HYL = 10 pistettä, koska Vinha valitsi väärän suunnan ja esteen. Toisella kerralla tuli vain kielto. Muuten radat menivät oikein mukavasti noin 34 sekunnin aikaan ja tuntui mukavalta juosta Vinhan perässä ja pieniä hetkiä jopa sen edellä. ;)
Heli juoksi Metkan kanssa. Metkan vauhti oli reipas ja siinä innossa jäi muutama este suorittamatta, joten Metka oli ainoa koira koko kisassa, joka ei saanut tulosta. Sen aika oli 47,34 ja siihen sisältyi muutama kunniakierros ja muutaman esteen ohitus.

Viikonloppu sujui normaalien ihmisten kotiaskareiden parissa ja siinä ohessa ompelin vanhasta pöytäliinasta häkin päällisen, jonka koristelin kolmestatoista agility- ja russeliaiheisesta T-paidasta leikatuilla kuvilla. En ole raaskinut heittää agilityn MM-kisaturistimatkoilta ostettuja T-paitoja pois. Olen suunnitellut häkinpäällisen ompelemista jo pidempään ja nyt se tuli tehtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti