lauantaina, huhtikuuta 13, 2013

Takatalvi ja uusi kevät :)

Päivisin on ollut aurinkoista, mutta yöt ovat olleet kylmiä, joten Viikin pellot ovat kantaneet hyvin koirien ulkoiluttajat.  Koirat ovat saaneet nauttia elämästä ja juosta vapaana.  Vain Ruska on jäänyt kotiin, sillä se ei välttämättä enää nauti nuorempien koirien hyörimisestä ympärillään. Kuva sunnuntailta 7.4.
11 viikon eli 2,5 kuukauden ikäisenä maanantaina 8.4.2013 oli Nopsa noin 27 cm korkea ja painoi 4 kg. Kunnon seisoma ja istumakuvien ottaminen ei oikein yksin onnistunut. ;)

Sunnuntaina yllätti takatalvi tai ainakin uusi lumisade, sillä eihän terminen kevät ollut vielä tullut, koska öisin oli edelleen pakkasta.  Maanantaina oli piha taas kokonaan lumen peitossa.

Sanonta "uusi lumi on vanhan surma"ja niinpä tiistaina oli maata taas näkyvissä sekä omalla pihallamme että Ojangossa, jossa Nopsa pääsi leikkimään Jyrä-veljen ja Ruksi-sisaren kanssa.

Keskiviikkona tuli Muka-sisar meille päivähoitoon ja nämä sisarukset näyttivät todellisilta turjakkeilta ;).
Onneksi sää oli kuiva,  joten pihalla oli hauskaa riehua ja sitä jatkui vielä sisälläkin. Leikin jälkeen pentuset nukahtivat sopivasti, kun tuli aika lähteä saattamaan anoppia terveyskeskuskäynnille. Uni oli ilmeisesti maittanut hyvin, sillä naapuri kertoi, ettei mitään ylimääräisiä ääniä ollut kuulunut ja takaisin tullessanikin oli aivan hiljaista.  Ruskan ja Metkan vein päiväksi Helille, jotta Nopsa..
.. ja valkotassuinen Muka saivat rauhassa touhuta ilman vanhempien koirien määräilyä.
Torstaina 11.4. piti anoppi viedä Herttoniemeen röntgenkuviin ja sieltä palatessamme testasimme Latokartanon uuden Bistro & Baari Kasken lounaan.  Salaattibuffet oli herkullinen ja mielenkiintoinen paistettuine juureksineen, mutta päivän keitto ei sattunut olemaan täydellinen omaan makuuni.  Sunnuntaina Helin ja Millan kanssa tehty ensivisiitti Kasken lounaalle ylitti kerrassaan odotukset.

Päivään sattui Nopsalle pari merkittävää tapahtumaa.  Metka leikki tasavertaisesti sen kanssa ensimmäistä kertaa ja illalla Heli tuli käymään Jymyn trimmausvälineiden kanssa ja nyppi Nopsan käyttäen apuna veitsiä.

Eihän Nopsasta taaskaan kiireessä saatu edustavaa kuvaa, mutta kyllä sen ulkoasu huomattavasti siistiytyi. :)
Illalla la 13.4. jatkui Nopsan turkin siistintä toista tuntia, kuvia on tulossa myöhemmin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti