lauantaina, kesäkuuta 22, 2013

Nopsan sukukokous

Juhannusaatto sujui perinteiseen tapaan kotona rauhallisesti koirien kanssa. Grilliä sytytettäessä saatiin nauttia hetki liekeistä eli juhannuskokosta :). Asunto oy:mme järjestyssäännöissä on hiiligrillin käyttö kielletty ja sehän on itsestään selvää ettei tuli sovi parvekkeille.  Pihalla valvotusta grillin käytöstä ei sen sijaan voi olla varaa.  
Muutama viikko sitten tilasin agilityseurakaverilta Nopsalle patukan, johon on solmittu sekaan ketunnahkaa, jonka Metka aikoinaan sai Elmon omistajalta. Metka ei innostunut ketunkarvasta paljoakaan, mutta Nopsalle karvalelut ovat ykkösjuttu.

Tiistaina saimme leikkikutsun Jyrän perheeltä ja kutsua noudatettiin vaikka Nopsalla oli aamulla vatsa hiukan sekaisin.  Onneksi tauti meni nopeasti ohi Attapectin tableteilla ja keitetyllä kanalla sekä riisillä.
Alkuillasta veljekset leikkivät reippaasti ja huippu juttu oli jäätelöpikari, jonka pohjalta piti koittaa nuolla sinne mahdollisesti jäänyttä jäätelöä :).
 Yllä Nopsa ja alla Jyrä
Sunnuntaina 16.6. tavattiin Kirkkonummella agilityn SM-kisoissa molemmat Nopsan vanhemmat sekä viisi sisarusta.
 Näin lähelle Nopsa pääsi Core-iskää :)
Ruksi sisarta sekä Aamos, Buutti, Crossi ja Iro veljiä päästiin aivan kosketusetäisyydelle. 
 Hikka-äitikin kävi tapaamassa pentujaan ennen finaaliradan suoritustaan, jolla voitti medi-koirien Suomen mestaruuden.  Hienosti selvisi Core-isäkin saamalla tuloksen molemmilta radoilta ollen sijalla 23.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti