torstaina, marraskuuta 21, 2013

Marraskuun loppu, eikä lunta

FB-profiilini kaipasi uutta kuvaa koirista, mutta niitä ei kiinnostanut toiveeni yhteiskuvasta.
Nopsa vetäytyi sohvan toiseen laitaan ja hyppäsi tilaisuuden tullen lattiallle.
Onneksi digikameralla voi räpsiä entisiä fimikameroita enemmän ja muutama yhteiskuvakin onnistui.
Nopsan 10 kk päivän kunniaksi piti taas ottaa mittalaitteet esille. Olen yrittänyt syöttää Nopsaa reilusti, etteivät kylkilut törröttäisi ja niinpa paino olikin jo 10,2 kg. Korkeus ei ole onneksi noussut. Vanha jakkara on korkeudeltaan 42,5 cm ja vatupassi näyttää ettei Nopsa ole kuin pari milliä korkeampi :).
Helin Vinhan 12-vuotissynttäreitä vietettiin sunnuntaina 17.11. Tuhansien paperikuvien arkistosta löytyi kuva tammikuulta 2002 Vinhasta ja Ruskasta. Ruska oli ja on edelleen hyvin tärkeä Vinhalle.  Pentuna Vinha ei kokenut eroahdistusta ihmisiin, mutta jos Ruska poistui kotoa niin Vinhalle tuli hätä. 
Helin Jymy ja Nopsa eivät jostain syystä leiki ulkona keskenään, mutta meillä sisällä ne jaksavat peuhata ääntä päästämättä tunteja.  Rauhassa vierekkäin istuminen ei ole kummankaan mieleen.
Unohtui aikaisemmin mainita, että osallistuin Metkan kanssa oman seuran agilitykisoihin 9.11. ja ne taisivat olla Metkan viimeiset kisat.  Vaikka se ei tällä kerralla haistellut Ojangon hallin tekonurmimattoa kovinkaan intensiivisesti, niin ajat eivät riitä kunnon tulosten saamiseen.  Toinen rata suoritettiin ratavirheettömästi ja toisella otettiin jopa A-esteellä vauhtia koskematta alastulokontaktikohtaan, mutta silti tuli yliaikaa. Viimeistä kertaa (ainakin toistaiseksi) osallistuin myös kisajärjestelyihin vastuualueenani kisatyöntekijöiden värväys ja kisaamisen sekä työnteon sovittelu.

Nyt keskityn Nopsan kouluttamiseen, jotta pääsen kisaamaan ensi kesänä sen kanssa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti