keskiviikkona, joulukuuta 03, 2014

Kohti joulua

Flyball-treenit ovat jatkuneet ja treenikertoja on tullut 4-5 / koira.  Ostin kirpputorilta paitapuseron, jonka helmassa oli liekkikuviota ja tein huivit Sutarit Teamin jäsenille. 
 Messarin näyttelyä varten on myös treenattu... kuvassa Nopsa
... ja 23.11. oli treeneissä mukana myös Amos (edessä)ja Ruksi sekä Jyrä ja monta tibländeriä, parländeriä ja ihan puhtaita ländereitäkin.
Terapiakoiratoimintaa "harrastetaan" äitini luona melkein päivittäin, kuvassa Metka.
Isänpäiväksi tarjosivat Milla ja Heli brunssin meillä kotona.  Tarjolla oli mm. itse leivottuja teeleipiä, croissantteja ja kakku :)
Helin koirien ollessa meillä iltahoidossa makoilevat koirat rauhallisesti kuka missäkin nurkassa, mutta meteli ja tohina on melkoinen, kun Heli astuu ovesta sisään noutamaan omia koiriaan kotiin.
 Viikonloppuna 21.-23.11. meillä oli hetkellinen talvi ja luntakin maassa sentin pari. Nopsan väri alkoi lähestyä oikeaa länderiväritystä.
 28.11. äänesti eduskunta kansalaisaloitteesta tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.  Eduskuntatalon eteen kokoontui viitisentuhatta lain kannattajaa (minä mukana) Äänestytulos oli mieleinen.
HSKH:n agilitykisojen yhteydessä oli Ojangossa lauantaina 29.11. flyball-kisa.  Sutarit osallistuivat kisaan sijoittuen kolmanneksi. Täällä YouTube video yhden kierroksen menosta.

Heli oli paikalla Nopsan kanssa koska me vietimme kuukauden viimeisen viikonlopun Millan kanssa Riiassa.  Lisää kuvia löytyy kuvablogista




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti