keskiviikkona, lokakuuta 19, 2011

Syyspuuhia

Kaveriporukkamme agilitytreenit ovat siirtyneet Kalasatamasta Hakkilan agilityhalliin syyskuun alussa ja treeni-ilta on perjantai.  Syyskuun kävin vielä kouluttamassa I-HAHlaisia Kivikossa, mutta talveksi en ottanut koulutettavaa ryhmää, koska en itsekään käy I-HAH:n treeneissä. 

Lokakuun ensimmäisella viikolla siirrettiin suuri osa Kivikon agilityestestä konttiin, mutta ulos jäi kokonainen sarja esteitä, joten omatoiminen treenaaminen onnistuu mainiosti Kivikossa.  Valitettavan vähän siellä on tullut kesän aikana käytyä.

Heli päätti aika yllättäen sittenkin antaa kastroida Jymyn.  Kävimme keskiviikkona 12.10. Sopulitien eläinlääkäriasemalla, jossa Tuija Salminen suoritti operaation ja puhdisti samalla Jymyn hampaat.  Kokonaishinnaksi tuli vain 200,- euroa.  Ensimmäiseksi kotonaolopäiväksi tein Jymylle Ilpon vanhasta paidasta kotiasun, jotta se ei suotta nuoleskele tai revi haavaansa.  Nyt on leikkauksesta kulunut viikko ja Jymy on toipunut tosi hienosti ja nopeasti, kuten kaiki narttukoirammekin ovat toipuneet Salmisen operaatioista.
Syysruska alkaa vähitellen siirtyä puiden oksilta maahan.  Vesi parinsadan metrin päässä virtaavassa Viikinojassa solisee melkein luonnontilaisessa uomassaan ja sen varrella on mukvaa käydä lenkillä vähintään kerran päivässä.
 Hesarissa kysyttiin tänään kuluttajasivuilla pakkauksista, jotka "ärsyttävät".  Minulla sattui kaapissa olemaan viime viikolla hankittu uusi pakkaus pölypusseja.  Pahvipakettia avatessani ihmetytti, että sisällä oli muovipussi ja sen sisällä pölypussien ympärillä oli vielä jonkinlainen nauha.  Eikö pelkkä pahvipakkaus tai muovipussi olisi riittänyt?
Alla vielä kuva Vinhasta 21.1.2006 matkalla astutettavaksi yli 20 asteen pakkasessa.  Piti lisätä kuva tänne, jotta sain lähetettyä sen Hurtan FB-seinälle.  
"Voi kun voitettaisiin vähän uudenaikaisempi mantteli jollekulle koirista."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti