keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2012

Lähiretkeilyä

Lehtitietojen mukaan alkukesä on ollut yksi sateisimmista.  Ei se siltä ole tuntunut ainakaan täällä Viikissä.  Ei täällä helteitä ole ollut, mutta ei kovasti sateitakaan.  Viikinojan pohjalla liruu vettä juuri ja juuri koirien nilkkoihin asti.


Toissa viikonloppuna lähdimme Ilpon kanssa Kauppatorille ja yht´äkkiä olimmekin IHA-Lines risteilyllä Helsingin saaristossa.  Näitä risteiyjä tuli aikanaan tehtyä useinkin äitini ja tyttöjen kanssa.
Helsingin edustan saaristo on todella kaunis.
Laivalla oli tarjolla noutopöydästä lounas hintaan 12,- euroa.  Kuva ei tee todellakaan oikeutta herkuille.  Suosittelen tätä kesäistä lounasta, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan vaikka otettaisiin huomioon myös risteilyn hinta 14,- euroa.
 Katajanokan rannalla näkyivät jäänmurtajat......
 .. ja Pohjoisrannassa lukioajoilta tutut talot.  Kävinhän lukion Kirkkokadulla Kruununhaassa.
 Kauppatorin ranta on aina yhtä "komea".
Marimekon perustajan Armi Ratian syntymästä on kulunut 100 vuotta.  Juuri samaan aikaan oli Ninni valmistanut Kiti-tyttärensä nukelle hienon mekon ja lippiksen vanhan maripaitani hihasta. :)
Jackrussellinterrierien erikoisnäyttely oli Tuomarinkylän vinttikoiraradalla sunnuntaina 15.7.  Heli siisti hieman Metkaa iltalenkillä, mutta eipä se auttanut  Metkaa saamaan keltaista nauhaa eli H:ta parempaa tulosta. ;)  Vinha sai sentaan ERI:n olihan se kilpailun vanhin koira ja edelleen erittäin hyvässä kunnossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti