maanantaina, lokakuuta 01, 2012

Syksy on mukavaa aikaa

Syyskuun puolivälissä oli kaupungissa tarjolla mukavia näyttelyitä, Suvilahdessa kävin tutustumassa "Arjen aarteisiin" ja Messukeskuksessa Habitare-näyttelyyn.
Seuraavana viikonloppuna oli Helsingin seudun kennelpiirin järjestämä tokon piirinmestaruuskilpailu Tuomarinkylässä.  Heli osallistui Jymyn kanssa I-HAH:n joukkueessa alokasluokkaan.  Saaliina 1. tulos ja rivi  oli 9, 10, 9, 9, 9, 10, 0, 10, 10.  Helin kommntti FB:ssä Olin niin sairaan tyytyväinen, että poistuin kehästä hihkuen ennen kuin kokonaisvaikutuspisteet oli annettu. :DDD

Liikkeestä seisominen meni nollille, kun Jymy meni makaamaan, mutta eipä se estänyt ykköstuloksen saamista.  Seuraavana on kuulemma vuorossa avoin luokka.
Viikko sitten tapasimme entisten EM-kollegoiden kanssa ravintola Ilveksessä.  Ruoka oli maittavaa ja sitä oli todellakin riittävästi. :)


Kesän treenikausi päättyi Kivikon ulkokentällä ja eilen siellä pidettiin epäviralliset seuramestaruuskisat. Sää suosi ja tunnelma oli mukava.  Osallistujiakin oli ilmoittautunut viitisenkymmentä. Omat koirat eivät tälläkään kerralla päässeet mukaan karkeloihin, koska tekemistä riitti järjestelyissä.
Huomenna tiistaina vien äitini "lomalle" Pakilakotiin ja keskiviikkona lähdemme Helin kanssa Tsekkeihin Libereciin katsomaan agilityn MM-kisoja.  Viikon kuluttua vietämme pari päivää Prahassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti