maanantaina, elokuuta 19, 2013

Illat pimenevät

Kesälomareissu tuli tehtyä Italiaan. Lennot varasimme Pisaan (Tukholman kautta) ja majoitusta oli varattu Cinque Terren (Viisi maata) Monterossosta.  Kuvassa Vernazza
San Marino oli maa, jossa en vielä ollut vieraillut.  Nyt sielläkin on käyty päiväretkellä.  
Toiseksi majoituskohteeksi valittiin Riccione, jota mainostettiin pyöräilijöille ystävällisenä paikkana ja sieltä oli Riminin kautta helppo mennä San Marinoon. Matkakertomus löytyy kuvablogista.
Ennen matkaa riitti puuhaa oman pakkaamisen lisäksi äitini tavaroiden kokoamisessa ja pakkaamisessa, sillä hän pääsi taas matkani ajaksi lyhytaikaishoitoon Pakilakotiin.  Koirien ruokia ja tarvikkeita piti myös pakkailla, sillä Ruska ja Metka menivät Millalle ja Nopsa osaksi aikaa Helille ja pariksi yöksi myös Ilpon veljen perheeseen. 
Kuun puolivälissä olleet oman agilityseuran kisat teettivät töitä ennen  lomaa ja lomankin aikana, sillä olihan vastuullani työntekijöiden hankkiminen ja ohjeistus. Kisapäivinä sainkin sitten keskittyä mm. Ravintolapäivän antimista nautiskeluun Helin ikkunoiden alla. Tarjolla oli afrikkalais-suomalaisia herkkuja, joita kävimme Millan kanssa syömässä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti