torstaina, syyskuuta 12, 2013

Näyttelytreenejä ja asukasvaikuttamista

Nopsa sekä veljet Crossi ja Jyrä ja Ruksi sisko on ilmoitettu Heinolaan ländereiden erikoisnäyttelyyn 21.9.  Kävimme elokuun lopulla Ruksin kanssa leikkimässä Viikin pelloilla ja tunnin riehumisen jälkeen onnistui "näyttelykävely" Vadelmakallion ladon edustalla melko mukavasti.

Heli on trimmannut Nopsaa nyppien sekä ohennussaksilla klipsuttaen ja se alkaa näyttää länderiltä, vain väri on hiukan väärä ;).
Pysähdyimme 4.9. Kehä 1:sen alikulkutunneliin nappaamaan pari valokuvaa "valkeaa" seinää vasten, mutta ei tainnut seinä ollakaan valkea. Pääasia, että maastovärinen Nopsa kuitenkin erottuu seinästä.
Nyt pitää vielä hiukan treenata, että Nopsa seisoisi samaan tapaan myös näyttelyssä sisarustensa kanssa.
Elokuun lopulla ajauduin netissä surfatessani Metro-lehden ja Helsingin Sanomien Pitäiskö fiksata sivuille.  Päätin kokeilla onko korjausehdotusten tekemisellä tehoa.

Huomasin keskustassa käydessäni Kaivokadulla Hotelli Seurahuoneen edustalla vaarallisen kuopan.  Ilmoitin siitä sivustolla.
Parin päivän kuluttua kuoppa oli korjattu :).
Viikinojan raitilla oli Latokartanonkaaren alikulkutunneliin jätetty jätesäkit täynnä puistosta poistettuja rikkaruohoja.  Parin päivän kuluttua ilmoituksesta oli säkit noudettu pois.
Agronominraitin ja Metsänhoitajankadun risteyksessä oli lyhtypylvääseen törmätty ja se oli aivan kallellaan, mutta eipä ole enää :).
Pisimpään keski kevyenliikenteen väylän saaminen Apteekkarinraitilta Arthur Rindellinraitille.  Tein ehdotuksen 30.8. enkä oikeastaan uskonut, että se toteutettaisiin.
10.9. tuotiin paikalle ensimmäinen multakasa ja pelästyin, että nyt tallaantuneet polut vain täytetään mullalla ja istutetaan ruohoa päälle, mutta 11.9. oli paikalle tehty kivituhkalla päällystetty polku ja sen viereen oli istutettu uutta nurmikkoa:) Aivan käsittämättömän hienoa :).  Olen laittanut puuttuvasta polusta viestin Rakennusvirastolle jo muutama vuosi sitten ja ehkä moni muukin on lähettänyt.  Hienoa, että polku nyt saatiin siihen, mistä asukkaat kuitenkin kulkevat.
Olipa tässä välissä I-HAH ry:n järjestämät agilityn Piirinmestaruuskisatkin 7.-8.9.  Työväen värvääminen kisoihin oli harvinaisen vaikeaa.  Meillä on onneksi hyvin toimiva kilpailutoimikunta, jossa jokaiselle on omat tehtävänsä. Minun vastuualueeni on työntekijöiden värväys ja esim. kolme tuomarinsihteeriä sunnuntain aamupäivältä puuttui vielä perjantaina. Eipä auttanut kuin "määrätä" toimikuntalaiset hommiin vaikka jokaisella oli työpisteitä moninkertaisesti talvitreenipaikkaan vaadittava määrä.  Kisat sujuivat kaikesta huolimatta kohtuullisen hienosti. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti