maanantaina, huhtikuuta 27, 2015

Kakkosluokasta kaksi nollaa hankittuna

Lauantaina 25.4. matkasimme Nopsan kanssa Ländereiden kevätpäivän viettoon Järvenpään hiihtomajalle bussilla, kahdella junalla ja muutaman kilometrin kävellen.  Sää suosi ja Tikkurilassa junaa vaihtaessamme tuntui kuin olisimme olleet ulkomailla.  Uusi juna-asema/matkakeskus ja niiden kyljessä olevat uudet liiketilat olivat jotain aivan muuta kuin Suutarilassa asuessamme tutuksi tulleet Tikkurilan asemanseudut. Kuva tuli napattua Malmilta. Järvenpäässä pysyi kännykkä kameroineen taskussa vaikka tarjolla olisi ollut mahdollisuus yhteiskuviin Nopsan isoisän ja isoisän äidin kanssa :).

Tiistaina 21.4. pääsin agilityseurakaverin kanssa kisoihin Kotkaan. Radalle lähtöjen kanssa oli taas ongelmia.  Nopsa otti aavistuslähtöjä vaikka ei suoranaisesti varastanut lähdöissä.  

A-kisan rata tuntui mukavalta, mutta edelleenkään Nopsa ei irronnut toivotulla tavalla ja kyseli haukkuen lupaa etenemiseen varsinkin ennen putkia.  Kolmanneksi viimeisellä hypyllä putosi rima putken jälkeen, joten tulokseksi tuli 5 ja sijoitus oli viides. 

B-kisassa suoritettiin rata päinvastaisessa järjestyksessä.  Jostain syystä Nopsalla sekosi rytmi kesken keppien ja huomasin, että se tuli kepeiltä pois väärältä puolelta.  Tarkoitus oli ohjata Nopsa suorittamaan kepit uudestaan, mutta se ehtikin suorittaa keppien jälkeisen hypyn no 8, joten sen radan suoritus hylättiin.


C-kisana ollut hyppyrata onnistui ilman virheitä vaikka sielläkin saatiin kuulla varsinkin  ennen putkia käskyhaukkuja.  Tuloksena kuitenkin 0 ja kisan voitto.

12.4. Kävimme HSKH:n kisoissa Ojangossa.  A-kisassa Nopsa irtaantui radan puolivälissä hienosti kepeille vaikka olisi pitänyt mennä keinulle eli tulosta ei tullut. Eteneminen oli poikkeuksellisen hienoa :)
B-kisan onnistuimme suorittamaan virheettä, tuloksena 0 ja toinen sija.
Sunnuntaina 11.4. jännitimme Nopsan kanssa parvekkeella Hikka-äidin ja Muka-siskon kisasuorituksia netin välityksellä.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti