sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Metka 3 vuotta 27.3.2009

Pääsiäiskisojen järjestelyt etenevät. Ilmoittautumisia kisatyöntekijöiksi on tullut mukavasti eikä pahaa stressia asiasta ole vielä tullut. Toivottavasti ei tulekaan.
Joskus mietin, että aloittaisin kisaamisen Metkan kanssa pääsiäisenä, mutta se ei ole vielä valmis kisaamaan. Se käyttäytyy treeneissä oudosti. Se tekee kyllä harjoitukset kanssani, mutta Helin kanssa sen into on aivan toista luokkaa. Olisikohan kyse siitä, että minä olen Metkalle itsestäänselvyys. Olen läsnä sen arjessa jatkuvasti eikä huomion saamiseen minulta tarvitse tehdä mitään. Heliä Metka näkee satunnaisesti lenkeillä ja sitten agilitytreeneissä. Jos Heli joskus ohjaa sitä harjoituksissa, niin Metka tekee kaikkensa ollakseen Helille mieliksi.

Perjantaina Metka ja sisaruksensa täyttivät jo 3 vuotta. Vinha oli meillä iltahoidossa ja tein koirille synttärikakut. Pohjalle tummaa vuokaleipää, päälle juustoa ja 3 frolic nappulaa kullekin ja reunoille Nutro´s nappuloita. Hyvin maistui . Ilpo myöhästyi hiukan kännykkäkuvien otossa, mutta tässä tunnelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti