sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Metkan matkustelua

Käytiin iltapäivällä työkaverin luona Espoossa tutustumassa vajaan 3 kk:n ikäiseen keskikokoiseen villakoira Zorroon. Metka hiukan opetti pojulle, ettei tyttöjä tulla haistelemaan aivan vapaasti, mutta sitten annoimme koirille varomattomasti nameilla täytetyt "kongi" lelut ja Zorron tullessa Metkan luo taisi se napata Zorroa jalasta. Zorro kiljahti ja rupesi ontumaan. Tutkittaessa se ei onneksi aristanut jalkaa, mutta jotakin siihen sattui, koska pientä ontumista jatkui. Minä taisin pelästyä yhtä paljon kuin Zorro ja Metkakin.
Muuten vierailu sujui mukavasti. Leenan loihtimat piirakka ja kakku olivat erinomaisia ja saimmepa jopa kotiinkuljetuksen Metkan kanssa.

Aamupäivällä kävin koirien kanssa kävelyllä Viikin ojan partaalla. Kevätilma oli parhaimmillaan.
Viikko sitten kävivät Heli ja Metka Annan ja Martan kanssa Tampereella näyttelyssä. Marta sai tuliaiseksi ERI:n ja tässä Helin tulkinta Metkan arvostelusta:
Tuomarina Javier Sanchez Espanjasta. Metkan arvostelu (hyvin vapaasti käännettynä): Lyhyet jalat. Suora edestä. Selkälinjan pitäisi olla parempi. Erittäin kiva tempperamentti ja asenne. Paras osa on pää. Vähän ahdas takaa. Hyvä liikkuja, mutta pitäisi olla enemmän tasapainossa. AVO EH ...... tällainenhan se Metka on ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti