lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Talvi jatkuu

Lumi on edelleen maassa ja pakkasta on aamuin ja illoin, päivällä aurinko saattaa nostaa lämpötilan hieman plussan puolelle.
Viime sunnuntaina sulatimme ja söimme kaupasta rapuaikaan ostetut ulkomaalaiset ravut. Hyvin ne maistuivat edelleen paahtoleivän päällä. Milla tyytyi yhteen rapuun, mutta Helille maistui enemmänkin.
Minun piti rajoittaa syömistä uuden harrastukseni (Painonvartjat) vuoksi. :)
Metka ja Heli harjoittelivat maanantaina esiintymistä, sillä heillä on edessä näyttelykäynti Tampereelle Annan ja vesikoira Martan kanssa ensi viikonloppuna. Metka onkin nyt tosi edustavan näköinen Marjon nyppimisen seurauksena, kun karvat eivät enää sojota joka suuntaan.
Torstaina 5.3.2009 sain Pekalta surullisen sähköpostiviestin. Tuisku-länderi ei ollut aamulla jaksanut nousta jaloilleen ja Pekka ja Merja veivät sen Yliopiston eläinsairaalaan, jossa todettiin, että sillä oli halvaus, joka kenties olisi voinut olla parannettavissa leikkauksella ja fysioterapialla, jos kyseessä olisi nuorempi koira. Tuiskuhan oli jo 13,5 vuotias ja se oli kuuroutunut talven aikana. Sillä todettiin myös silmissä kaihia ja sydämessäkin kuului sivuääniä. Niinpä Tuisku nukutettiin ikiuneen. On raskasta luopua pitkäaikaisesta ystävästä, mutta onneksi kaikki tapahtui näin nopeasti eikä Tuisku joutunut elämään pitkää aikaa huonokuntoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti