torstaina, heinäkuuta 09, 2009

3 iltaa agilityä

Viikko aloitettiin taas Konalassa HAU-open möllikisalla. Rata oli tosi mukava, juuri mölleille sopiva. Siinä oli epävarmalle, opettelevalle koiralle mielenkiintoisia kiemuroita, mutta myös loppusuora, jolla sai posotella.
Metkalle tuli muutama kielto putkilla ja loppusuoralla yllätyin sen lennokkaasta pituusesteen ylityksestä, jota jäin ihastelemaan liian pitkäksi aikaa enkä katsonut juostessani eteen vaan törmäsin viimeisen hyppyesteen siivekkeeseen ”rikkoen” koko esteen. Onneksi kalliit langattoman ajanottolaitteet pysyivät pysyssä. : P

Heli teki minien mölliradan Vinhan kanssa ja sai sen pysymään lähdössä. Aan ja puomin kontaktit olivat pari kertaa kuin oppikirjasta. Kerran Vinha poistui Aalta ilman lupaa ja joutui palaamaan takaisin.
Medien radan Heli teki Martan kanssa. Alkumatkasta tuli pari kieltoa hyppyesteillä, mikä oli ymmärrettävää, kun otetaan huomioon Martan kokemattomuus ja vähäin treenimäärä. Kolmanneksi viimeinen este oli puomi, jonka alla oli putki. Sinnehän Marta ei suostunut menemään ennen kuin houkutteluun otettiin avuksi namit. Eihän se ole vielä koskaan tainnut nähdä puomin alla putkea. Kaikesta huolimatta Heli ja Marta ”sijoittuivat” kuudensiksi ja saivat yhden osakilpailupisteen. ;)

Tiistaina lähdin töistä suoraan sovittamaan pienennettävänä olleita vaatteitani ja sieltä Maunulaan kouluttamaan. Vesisade yltyi niin, että lopulta kaikki sadetakin helman alapuolella olevat vaatteeni olivat läpi märkiä. Onneksi ryhmä on mukava, joten kastuminen ei harmittanut ja kaikeksi onneksi sain Heidiltä vielä autokyydin kotiin.

Keskiviikkona olikin jo Metkan treeni-ilta ja Vinhan treenit olisivat olleet siihen perään. Pyysin Heliä lähtemään mukaamme, koska muistelin, että osa ryhmäläisistämme olisi lomalla. No siellähän olivat paikalla kaikki muut paitsi valkkari Zuli. Helin oman tunnin alkaessa tuli paikalle vain sheltti Sifu ohjaajineen, joten kaiken kaikkiaan oli hyvä, että Heli ja Vinha treenasivat ryhmämme kanssa. Jymy odotteli kentän laidalla ja tunnin loputtua päästimme kaikki pienet valkoiset kirmaamaan kentälle ja yritimme ottaa 14 viikkois kuvia Jymystä. Saa nähdä ilmestyykö niitä Helin blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti