sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2009

Taas punkki

Maanantaina osallistuimme Metkan kanssa HAU-open möllikisaan. Tokihan se teki radan kanssani, eikä virheitäkään tullut muita kuin pituuden yli kävely, josta tuli vitonen, mutta aikaa kului 71,43 sek. Heli halusi tehdä myös radan Metkan kanssa ja heille tulokseksi 0 aikaan 48,63, ihanneaika oli 50. Jostain kumman syystä Metka ei innostu agilitaamisesta kanssani samaan tapaan kuin Helin kanssa. Vielä en kuitenkaan luovuta.
Keskiviikkona teimme treeneissä agirodun open class radan, siis sen joka julkaistaan ASB-lehdessä etukäteen. Metka meni radan tosi mukavasti ja taas tuntui siltä, että kyllä tästä saattaa silti tulla vielä jotakin.
Perjantaina tapasimme Millan kaupan ulkopuolella ja onneksi Milla otti syliinsä Ruskan ja huomasi sen kainalossa valtavan, hyvinsyöneen punkin. Se oli Ruskan elämän toinen punkki. Eipä tunnu yrttipanta tänä kesänä tehoavan punkkien karkoitukseen.
Saimme talvella Merjalta Tuisku-länderiltä käyttämättä jääneitä Exspot tippoja. Laitoin ainetta Ruskan sekä Metkan niskaan. Toivottavasti ei tarvitse enää poistella punkkeja koirista.

Huomenna on taas tarkoitus kiirehtiä töiden jälkeen Metkan kanssa HAU-open kisaan ja nyt aion saada sen sellaiseen vireystilaan, että pääsemme yhdessä ihanneaikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti